Herinneringen vastleggen is het mooiste wat er is. Al sinds ik klein was ben ik bezig met foto's maken en vakantiefoto's plakken in een plakboek. Dit doe ik dan nog steeds heel graag. In 2011 kocht ik mijn eerste echte camera en sindsdien ben ik steeds meer gaan fotograferen. En nu niet meer alleen mijn eigen herinneringen, maar ook die van jou.

 


let's make some memories to remember

behind the lens

lees meer

IK BEN SHARONA, LIFESTYLEFOTOGRAAF, CREATIEVELING EN DROMER

hey, you!

Wat fotografie voor mij zo bijzonder maakt, is dat je speciale of bijzondere momenten kunt vastleggen. Even stilstaan bij wat er op dit moment in jouw leven speelt. Het maken van een beeld wat je herinnerd aan de liefde voor elkaar. Laat de tijd even stil staat voordat het weer aan ons voorbij raast.

Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd tijdens workshops en cursussen. Tijdens mijn shoots vind ik het belangrijk om een ongedwongen en persoonlijke sfeer te creëren. Iedereen moet zich op zijn gemak voelen, ook als je het normaal niet fijn vindt om voor een camera te staan. Anderen omschrijven mij als rustig maar gezellig, waardoor ik hoop jij je op je gemak voelt bij mij.

Naast lifestylefotografie, zoals newborns en gezinnen, vind ik foodfotografie en –styling ook ontzettend leuk. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te koken en te bakken en dit daarna op de foto te zetten. Ik struin dan ook geregeld (tweedehands) winkels af naar props. Naast het fotograferen werk ik ook nog als diëtist en ben ik op andere manieren ook graag creatief bezig, zoals breien en haken.

bekijk portfolio
neem contact op

favorite things

01

reizen

Een lange bucketlist met mooie bestemmingen, dus nog genoeg bijzondere plekken om te ontdekken

02

creatief

Breien, haken, ik doe het allemaal. Heerlijk om na een drukke dag weer helemaal te ontspannen

03

grey's anatomy

Mijn favoriete serie, inmiddels heb ik alle seizoenen al een paar keer gezien en kan niet wachten op de volgende!